Кошик
89 відгуків
+380 (66) 256-80-92
+380 (63) 988-57-78
Інтернет - магазин Котелок
Доставка!
Теплоаккумулятор Bizon 1500 л., фото 2
Теплоаккумулятор Bizon 1500 л., фото 3
Теплоаккумулятор Bizon 1500 л., фото 2
Теплоаккумулятор Bizon 1500 л., фото 2
Теплоаккумулятор Bizon 1500 л., фото 3

Теплоаккумулятор Bizon 1500 л.

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Для того щоб забезпечити економну і безпечну роботу котла перше на перво, що потрібно зробити - це  його  правильно змонтувати, оскільки саме від цього на пряму залежить КПД і сама економність роботи котла.

У цьому питанні ми хочемо звернути особливу увагу на наявність буферної ємкості Bizon, або її ще називають тепловим акумулятором. Це дає нам багато переваг у самій системі опалення.

Головна задача буферної ємкості  - це акумуляція тепла, яка виділяється під час роботи котла і в подальшому поступовий розподіл цього тепла. Таким чином Ви не втрачаєте вироблене тепло і не спалювєте паливо даремно. Не важко зробити висновок, що завдяки тепловому акумулятору здійснюється велика економія ваших фінансів, тому що котел при нагріванні теплоаккумулятора працює на максимумі, а як відомо при максимальних навантаженнях його КПД зростає до 91%, а при звичайних лише до 80% - ви погодитеся, що різниця досить відчутна.

Важливим також є збільшення часових проміжків між процесом обслуговування котла: чищення димаруя, топки і т.п. - це знову ж таки все завдяки тому, що котел працює постійно під час великих навантажень і за рахунок цього лепни та смоли не осідають на самих стінках котла і димаря, а просто вигорять. Крім того, буферна ємкість зменшує періодичність топок. Крім того, не слід забувати про безпеку, оскільки, коли відключається електроенергія, саме ця ємкість сприяє циркуляції, завдяки чому холодна вода потрапляє в котел, не даючи таким чином перегрітися вашому котлу.

Купити буферну ємкість за ціною виробника ви можете в нашому магазині "Котелок". Якщо ви купуєте тепловий акумулятор, то не лише збільшуєте економію, а й отримує додатковий бонус -  Безкоштовну доставку по Україні.

Основні
ВиробникBizon
Країна виробникУкраїна
Об'єм бака1500 л
Матеріал теплообмінникаСталь
Максимальна температура теплоносія в баку90 град.
Вага225 кг
Гарантійний термін36 міс
СтанНовий
Габаритні розміри
Діаметр (без ізоляції)1000 мм
Товщина ізоляції120 мм
Висота2000 мм
Користувальницькі характеристики
Матеріал бака-акумуляторасталь
  • Ціна: від 26 900 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner